top of page

Femisan intiimialueen hoitoon

Femisan tuoteperhe on intiimialueen hoitoon tarkoitettu laadukas, kaiken ikäisille naisille, ja kaikkiin naisen elämänvaiheisiin tarkoitettu tuotesarja.Femisan Vital

Femisan Vital on hormoniton emätingeeli emättimen kuivuudesta, ärsytyksestä tai kutinasta, yhdyntä- tai virtsaamiskivusta kärsivien naisten oireiden lievittämiseen ja parantamiseen. Tuote sopii oireiden itsehoitoon kaikenikäisille naisille. Femisan Vital on kliinisesti tutkittu ja tutkimuksessa kuivien limakalvojen oireet lievittyivät huomattavasti. Pakkaus sisältää kätevän asettimen. Tuubi riittää noin 30 käyttökertaan. Tuote on väriaineeton ja tuoksuton.Femisan Geeli

Femisan Geeli on intiimialueille tarkoitettu kirkas kosteuttava geeli, joka levittyy hyvin, jättäen iholle ja limakalvoille suojaavan pinnan. Se sisältää veteen hyvin liukenevia kasviöljyjä, joten se on helppo pestä pois. Tuote on väriaineeton ja tuoksuton.
Femisan Wash

Femisan Wash on mieto ja hellävarainen geeli intiimialueen päivittäiseen puhdistukseen. Se kosteuttaa ja suojaa herkää ihoaluetta säilyttäen intiimialueen luonnollisen pH:n. Tuote on saippuaton, hajusteeton ja väriaineeton.

Femisan Balance

Femisan Balance emätingeeliä käytetään bakteerivaginoosin hoitoon tai oireiden uusiutumisen ehkäisyyn, kun luonnollinen pH-tasapaino häiriintyy esim. antibioottilääkityksen tai kuukautisten yhteydessä. Femisan Balance emätingeeli vaikuttaa kahdella tavalla - se palauttaa ja säilyttää intiimialueen luonnollisen tasapainon. Tuotteen sisältämä maitohappo laskee pH-arvon normaalille tasolle, jolloin tasapaino palautuu ja häiritsevä haju häviää. Tuotteen sisältämä glykogeeni taas ravitsee maitohappobakteereita ja edistää niiden kasvua.Tule Raunistulan apteekkiin, niin autamme sinua valitsemaan sinun tarpeeseesi sopivimman Femisan tuotteen.

Comments


bottom of page