Palvelut

Raunistulan apteekki tarjoaa sinulle räätälöityjä palveluita, kuten annosjakelupalvelua, reseptien uusimispalvelua ja lääkkeiden kotiinkuljetusta. Ohessa lyhyet kuvaukset palveluistamme. Saat niistä lisätietoa apteekistamme. Huomaathan myös kanta-asiakkuuteemme liitetyt palvelut, joista löydät tietoa kanta-asiakkuus välilehdeltä.

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalvelussa asiakkaan lääkkeet on pakattu ottoajankohdan mukaisiin annospusseihin. Annosjakelupalvelu auttaa sinua ottamaan oikeat lääkkeet oikeaan aikaan. Palvelu lisää lääkehoidon turvallisuutta ja edistää lääkehoitosi onnistumista. Annosjakelupalvelu on maksullista ja teemme kanssasi juuri sinun tarpeeseesi räätälöidyn yksilöllisen palvelusopimuksen.

Reseptin uusiminen

Raunistulan apteekin asiakkaana uusimme halutessasi reseptisi maksutta. Palvelu koskee reseptejä, joita voi viranomaismääräysten mukaan apteekin kautta uusia.  On hyvä kuitenkin huomioida, että lääkäri saattaa ottaa oman palkkionsa reseptin uusimisesta.

Lääkkeiden kotiinkuljetus lähialueille

Jos et pysty tai ehdi itse asioimaan apteekissa, voimme myös tuoda ostoksesi kotiisi apteekin lähialueille. Palvelu edellyttää asiakkaan tunnistamisen, jos tilaus sisältää reseptilääkkeitä. Tilaus maksetaan kotiinkuljetuksen yhteydessä joko kortilla tai käteisellä. Kotiinkuljetuspalvelu on maksullinen. Soita apteekkiimme numeroon 02-2317728, niin kerromme lisää.

Schengen todistus

Matkaasi varten sinulla voi olla tarve hankkia lääkkeillesi Schengen todistus. Schengen todistuksen avulla matkustaja osoittaa Schengen-alueella matkustaessaan huumaavien tai psykotrooppista ainetta sisältävien lääkkeidensä tarpeellisuuden. Huumaus- tai psykotrooppisiin aineisiin kuuluvat esimerkiksi useat uni- ja rauhoittavat lääkkeet, sekä opioidikipulääkkeet. Schengen-sopimuksen piiriin kuuluvat Suomen lisäksi Alankomaat, Belgia, Espanja, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Unkari ja Viro. Schengen-todistus on voimassa korkeintaan 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä. Schengen-todistuksen tekemistä varten otathan apteekkiin mukaasimatkustusasiakirjasi (passi tai henkilökortti). Schengen todistus on maksullinen.

Reseptijäljennöksen tulostaminen

Raunistulan apteekin asiakkaana sinulla on tarvittaessa mahdollisuus saada reseptistäsi reseptijäljennös esimerkiksi ulkomaanmatkaa varten.

Verenpaineenmittaus

Henkilökuntamme mittaa tarvittaessa verenpaineesi apteekin omalla verenpainemittarilla ja auttaa sinua verenpaineseurantakortin täyttämisessä. Verenpaineenmittaus on maksuton.

Lääkejätteiden vastaanotto

Lääkejätteitä palauttaessasi huomiothan seuraavaa:

  • Tuo lääkkeet meille alkuperäispakkauksessaan, olivatpa ne sitten tabletteja, nesteitä tai voiteita. Halutessasi voi poistaa reseptilääkepakkauksesta ohjetarran, josta löytyvät henkilötietosi.

 

  • Tuo jodia sisältävät tuotteet alkuperäispakkauksessaan erillään muista lääkejätteistä. Myös kuumemittarit, ruiskut ja neulat on palautettava muista lääkejätteistä erillään.

Laiva-apteekkitarkastukset

Raunistulan apteekki tarjoaa lain ja asetuksen mukaista laiva-apteekkien tarkastuspalvelua kaikille alusluokille A-D. A, B ja C luokan alukset tulee tarkistaa vuoden välein ja luokan D alukset 3 vuoden välein. Tarkastuksen suorittaa apteekkimme proviisori. Täydennyksessä huomioimme tuotteiden kestot ja hinnat laivalle edullisimman vaihtoehdon mukaisesti. Luokkien A-C tarkastukset tehdään paikan päällä, mutta luokan D laiva-apteekin voimme tarkistaa myös apteekilla, kunhan kaikki laiva-apteekkiin vaadittavat tuotteet tuodaan mukana apteekkiin. Laiva-apteekkien tarkastuspalvelu on maksullinen palvelu. Soita apteekkiimme numeroon 040-7675758, niin kerromme lisää.

RA_logo_vaaka-1.gif

PALVELEMME

ARK 8-19

LA 9-15

TERVETULOA

Autistenkatu 1, 20300 Turku (Satakunnantien varrella)

10

ILMAISTA

PARKKIPAIKKAA

ASIAKKAILLE