top of page

Raunistulan apteekin kanta-asiakkaana saat lukuisia lääkkeiden käyttöön ja terveyteen liittyvä etuja. Raunistulan apteekki kuuluu Avainapteekit -ketjuun. Avainapteekit -ketju on suomalainen yli kahden sadan yksityisen apteekin apteekkiketju. Raunistulan apteekin kanta-asiakkaana sinusta tulee samalla Avainapteekkien Avainasiakas.

LIITTYMINEN

Liittyminen Raunistulan apteekin kanta-asiakkaaksi on maksutonta. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi Raunistulan apteekissa. Kaikki ostotietosi talentuvat asiakasrekisteriin, mikä parantaa lääkehoitosi turvallisuutta, koska voimme reseptitoimituksen yhteydessä tarkastaa aiemmin apteekistamme ostamiesi lääkkeiden yhteensopivuuden.

AVAINASIAKKAAN OSTOHYVITYKSET

Raunistulan apteekin kanta-asiakkaana saat ostohyvitystä, jonka saat heti kassalla. Kaikki reseptivapaat ostoksesi kerryttävät ostohyvitysalennustasi. Ostohyvitystä saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Näitä tuotteita ovat mm. kosmetiikka, perusvoiteet, useimmat vitamiinit, haavanhoitotuotteet ja suunhoitotuotteet.

 

Ostot kalenterivuodessa                         alennus-%

 

          50−100 €                                      1 %

 

          101−200 €                                    2 %

 

          201−300 €.                                   3 %

 

          301−500 €                                    4 %

 

           > 500 €                                        5 %

Avainapteekit pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin ostohyvistystaulukossa.

AVAINTARJOUKSET

Raunistulan apteekissa pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvia Avaintarjouksia. Nämä tarjoukset saat kaikista Suomen Avainapteekeista, joita on yli 200 ympäri Suomen.

ASIAKASLEHTI

Raunistulan apteekin Avainapteekit-lehti sisältää ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, ja niihin vaikuttavista asioista. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se sisältää myös tietoa kuukausittain vaihtuvista Avaintarjouksista. Lehden lisäksi 4 kertaa vuodessa ilmestyy Avainapteekkien tarjousliite. Lehti ja tarjousliite jaetaan apteekin lähialueiden kotitalouksiin tai ne voi noutaa Raunistulan apteekista.

UUTISKIRJE

Raunistulan apteekin kanta-asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada Raunistulan apteekin sähköinen uutiskirje. Uutiskirje lähetetään 1-2 kertaa kuukaudessa ja se sisältää mielenkiintoista sekä ajankohtaista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää asiaa. Lisäksi uutiskirjeessä muistutetaan kuukausittaisista Avaintarjouksista. Raunistulan apteekin oman uutiskirjeen lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus saada myös Avainapteekki -ketjun yhteinen uutiskirje.

YHTEISVAIKUTUSTEN SEURANTA

Liittymällä Raunistulan apteekin kanta-asiakkaaksi annat luvan ostotietojesi säilyttämiseen yli 36 kuukauden ajaksi. Tämä mahdollistaa haitallisten yhteisvaikutusten poissulkemisen pidemmällä aikavälillä. Kun mainitset reseptilääkkeitä ostaessasi myös käyttämäsi itsehoitolääkkeet, luontaistuotteet ja ravintolisät, voimme varmistaa, että kaikki käyttämäsi lääkkeet ja muut valmisteet ovat keskenään yhteensopivia. Tämä edistää lääkehoitosi onnistumista.

LÄÄKEKUSTANNUSTEN SEURANTA

Raunistulan apteekin kanta-asiakkaana saat halutessasi yhteenvedon Raunistulan apteekissa tekemistäsi reseptilääkeostoksistasi. Ostoyhteenveto on maksuton.

RESEPTIN UUSIMINEN

Raunistulan apteekin asiakkaana uusimme halutessasi reseptisi maksutta. Palvelu koskee reseptejä, joita voi viranomaismääräysten mukaan apteekin kautta uusia. On hyvä kuitenkin huomioida, että lääkäri saattaa ottaa oman palkkion reseptin uusimisesta.

bottom of page