top of page

Raunistulan apteekin verkkoapteekki

Voit asioida Raunistulan apteekin Treet verkkoapteekissa osoitteen www.raunistulanapteekki.fi kautta, tai käyttämällä Treet mobiilisovellusta. Kirjaudu verkkoapteekkiin vahvasti pankkitunnuksillasi, ja valitse apteekiksesi Raunistulan apteekki. Kun olet kerran apteekkivalinnan tehnyt, ei sinun tarvitse tehdä valintaa enää uudelleen.

Raunistulan apteekin verkkoapteekista saat ostettua niin reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet kuin muut apteekkituotteet. Asiakaspalvelu hoituu valintasi mukaan joko puhelimitse tai chatin kautta. Raunistulan apteekin verkkoapteekissa sinua palvelevat apteekilta tutut Raunistulan apteekin farmaseutit.


Verkkoapteekkimme toimii paikallisesti. Verkkoapteekkiostoksesi voit noutaa valmiiksi pakattuna apteekistamme tai voit tilata sille kotiinkuljetuksen. Kotiinkuljetuksen toimintasäteemme on 10 kilometriä apteekilta. Kotiinkuljetuksen suorittavat turvallisesti apteekkimme omat työntekijät.


Näin teet ostoksia verkkoapteekistamme:

  1. Kirjaudu sisään osoitteen www.raunistulanapteekki.fi kautta tunnistautumalla vahvasti pankkitunnuksillasi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Treet-mobiilisovellusta.

  2. Ensimmäisellä asiointikerralla valitse apteekiksesi Raunistulan apteekki. Tämän jälkeen apteekkia ei tarvitse enää valita asioitpa sitten verkkoapteekissa osoitteen www.raunistulanapteekki.fi kautta tai Treet mobiilisovelluksella.

  3. Itsehoitotuotteita (eli muita kuin reseptilääkkeitä) voit hakea ja lisätä ostoskoriisi itse verkkoapteekin “Apteekki” -sivulta.

  4. Reseptilääkkeitä tilattaessa klikkaa “Tilaa reseptilääke” -painiketta. Valitse sitten lääkeneuvontatapa ja toimitustapa. Lopuksi klikkaa “Tee tilaus” -painiketta.

  5. Farmaseuttimme ovat sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla joko puhelimitse tai chatin kautta, ja täydentävät tarvittaessa tilaustasi keskustelunne perusteella.

  6. Valitse lopuksi maksutapa.


Lisätietoa Raunistulan apteekin verkkoapteekkiasioinnista saat henkilökunnaltamme.


Tervetuloa asioimaan Raunistulan apteekkiin - joko paikan päälle tai verkkoapteekkiin!ps. Yksityiskohtaiset ohjeet Treet mobiilisovelluksen käyttöönotosta ja käytöstä löytyvät sivulta www.treet.fi (katso kohta Ohjeet).

Comments


bottom of page