Verkkoapteekki

Verkkoapteekkiasiointi Raunistulan apteekissa tapahtuu Treet mobiilisovelluksen kautta. Lataa ilmainen Treet sovellus ja valitse apteekiksesi Raunistulan apteekki. Treet sovelluksen kautta saat ostettua niin reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet kuin muut apteekkituotteet. Asiakaspalvelu hoituu valintasi mukaan joko chatin kautta tai puhelimitse. Apteekkiasiointi Treet mobiilisovelluksen kautta on turvallista. Vahva tunnistautuminen tapahtuu ensimmäisellä asiointikerralla esim. verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Halutessasi toimitamme ostokset kotiovellesi (10 kilometrin säteellä apteekista) tai voit noutaa ne valmiiksi pakattuna meiltä apteekista. Myös ostosten maksaminen tapahtuu sovelluksessa.


Treet on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä mobiilisovellus, joka tuo apteekin luoksesi. Sovelluksessa on automaattisesti päivittyvä lääkelista, ja sovelluksen kautta tapahtuva lääkeneuvonta ja kotiinkuljetus. Lääkelistasi päivittyy kaikissa Treet palvelua tarjoavissa Avainapteekeissa, kuten Raunistulan apteekissa.


Lataa ilmainen Treet mobiilisovellus ja asioi Raunistulan apteekin verkkoapteekissa. Verkkoapteekissa sinua palvelevat samat apteekilta tutut Raunistulan apteekin farmaseutit. Lisätietoa Raunistulan apteekin verkkoapteekkiasioinnista saat henkilökunnaltamme.


Lisätietoa Treet sovelluksesta saat osoitteesta www.treet.fi. Sivuilta löytyvät myös yksityiskohtaiset ohjeet sovelluksen käyttöönotosta ja käytöstä (katso kohta Näin käytät Treet-sovellusta).


Tervetuloa asioimaan Raunistulan apteekkiin - joko paikan päälle tai verkkoapteekkiin!