top of page

Valikoiman kehittämistä asiakkaiden toiveiden mukaan

Olemme Raunistulan apteekissa laajentaneet valikoimiamme palvellaksemme sinua entistä paremmin. Yksi valikoimaltaan laajennettu tuoteryhmä on dermokosmetiikka. Ihon hyvinvointi on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja siten ihonhoito ansaitsee avukseen parhaimmat tuotteet. Dermokosmetiikka on korkealaatuista kosmetiikkaa. Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, iholle turvallisia ja vaikutuksiltaan hyvin tunnettuja aineosia. Dermokosmetiikassa tuotteista on jätetty turhat aineosat pois ja ne sisältävät vain kaiken oleellisen ihon hyvinvointiin.


Dermokosmetiikkavalikoimistamme löytyy mm. La Roche Posayn, Acon, Vichyn ja Avenen loistavia tuotteita. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeeseesi sopivimmat kosteutus- ja puhdistustuotteet. Valikoimaa rakentaessamme olemme huomioineet eri ihotyypit, kuten normaalille, kuivalle, rasvaiselle ja couperosa iholle sopivat tuotteet, anti-age tuotteet sekä epäpuhtaan ihon tuotteet. Myös vartalon eri tarpeille löytyy kosteuttavia tuotteita ja pesunesteitä.

Syksyn edetessä ilmat viilenevät ja ihon tarpeet muuttuvat. Apteekkimme dermokosmetiikkavalikoimasta löydämme juuri sinulle sopivat tuotteet. Tässä esimerkkinä henkilökuntamme viisi suosikkituotetta ihon hyvinvointiin – niin naisille kuin miehille.


ACO hoitava kasvoöljy

Hoitava kasviöljy ravitsee kasvojen ihoa tehokkaasti ja tuo luonnollista hehkua. Se sisältää ihoa hoitavia ja suojaavia luonnollisia öljyjä. Tuote käy myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, koska kyseessä on kuivaöljy. Miedosti hajustettua tuotetta levitetään muutama tippa kasvoille lämmittämällä sitä ensin kämmenten välissä. Öljyn voi myös suoraan sekoittaa lempikosteusvoiteeseen. Suosittelemme!


LA ROCHE POSAY Hyalu B5 serum

Tässä tuotteessa on ainutlaatuinen koostumus aineosia, jotka vahvistavat ihon suojamuuria, heleyttävät ihoa, vähentävät ryppyjä ja kiinteyttävät ihoa. Hyaluronihapolla on myös ihoon kosteutta sitova vaikutus. Seerumi levitetään puhtaalle iholle aamuin illoin ennen kasvovoiteen laittamista.


VICHY Mineral 89 vahvistava tiiviste

Mineral 89 tiiviste antaa päivittäistä vahvistusta iholle suojaamalla ihoa myös ilman saastehiukkasilta. Tuote kosteuttaa ja edesauttaa ihon luonnollista täyteläisyyttä sekä valmistelee ihoa voiteiden vaikutuksille. Tiivistettä käytetään puhtaalle iholle aamuin illoin ennen kasvovoiteen laittamista.


ACO face cream for men

Tämä miehille suunnattu kosteusvoide on kevyt ja hajusteeton. Se jättää kasvoille heleän mattapinnan. Tuote sisältää aineosia, jotka suojaavat, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Kannattaa kokeilla!


ACO hair & body wash for men

Raikkaan tuoksuinen 2in1 puhdistustuote sekä vartalolle että hiuksille. Tämä miehille kehitetty tuote puhdistaa hellävaraisesti sekä sisältää ihoa ja hiuksia luonnollisesti kosteuttavia aineosia. Virkistävä tuote niin hiuksille kuin vartalolle.


Tervetuloa asioimaan Raunistulan apteekkiin!

bottom of page