top of page

Treet -palvelun allergiahoidon tukipalvelut ovat laajentuneet

Kuinka nauttia keväästä ja kesästä – ilman murhetta siitepölyallergiasta?


Treet -palvelun avulla asiakkaat ovat voineet seurata oman alueensa ajantasaista siitepölytilannetta, sekä siitepölymäärän tulevaisuuden ennustetta. Nyt palvelu on laajentunut myös maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon.

Astma- ja allergiahoitaja Anne Vuorenmaa auttaa asiakasta löytämään parhaan avun siitepölyallergiaan. Nappia painamalla asiakas voi jättää soittopyynnön Annelle ja puhelun aikana asiakkaan kanssa käydään läpi useita eri allergiaan vaikuttavia asioita sekä allergian eri hoitokeinoja. Hoitokeinot jaetaan tavallisesti kolmeen eri kategoriaan:

  • Herkistävän aineen välttämiseen

  • Oireenmukaiseen lääkitsemiseen

  • Siedätyshoitoon

Sopivan hoitomuodon valintaan vaikuttavat useat tekijät. Näitä ovat oireiden tyyppi, yleinen terveydentila, mahdolliset lääkityksen sivuvaikutukset sekä allergisen omat toiveet. Oikealla avulla useimmat saavat siitepölyallergiansa kuriin.


Älä kärsi turhaan – hae apua allergiaasi lataamalla Treet-sovellus tai kirjautumalla palveluun kotisivujemme www.raunistulanapteekki.fi kautta. Keskustele allergiahoitajan kanssa kuinka sinun kevääsi voisi olla parempi!


Lisätietoja palvelusta henkilökunnaltamme tai treet.fi

Comentarios


bottom of page