Raunistulan apteekki on nyt taskussasi!

Olemme Raunistulan apteekissa ottaneet käyttöön Treet mobiilisovelluksen. Treet sovelluksen avulla voit asioida meillä halutessasi myös verkon kautta etänä, vaikka kotisohvalta käsin. Treet sovelluksen kautta saat ostettua niin reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet kuin muut apteekkituotteet. Myös asiakaspalvelu hoituu valintasi mukaan joko chatin kautta tai puhelimitse. Näppärää, eikö totta?

Lataa nyt sovelluskaupasta ilmainen Treet sovellus, valitse apteekiksesi Raunistulan apteekki, ja tee ostokset vaikka kotoa käsin. Halutessasi tuomme ostokset kotiovellesi tai sitten voit noutaa ne valmiiksi pakattuna meiltä apteekista.


Treet asiakkaana saat käyttöösi myös digitaalisen lääkelistan. Lääkelista päivittyy Treetissä automaattisesti Treet Avainapteekeissa tekemiesi ostojen perusteella. Lääkelistaa voit hyödyntää myös uusien tilausten tekemiseen. Itsehoitolääkkeet ja muut apteekkituotteet näkyvät sovelluksessa kuvallisina, josta saat klikattua ne vaivattomasti ostoskoriisi. Maksun suoritat turvallisesti sovelluksessa ostoksesi lopussa.

Apteekkimme farmaseutit ovat nyt käytettävissäsi myös verkon kautta etänä asioidessasi - joko chatin kautta tai puhelimitse. Raunistulan apteekki on todellakin nyt taskussasi!


Tervetuloa asioimaan Raunistulan apteekkiin - joko paikan päälle tai etänä!

RA_logo_vaaka-1.gif

PALVELEMME

ARK 8-19

LA 9-15

TERVETULOA

Autistenkatu 1, 20300 Turku (Satakunnantien varrella)

10

ILMAISTA

PARKKIPAIKKAA

ASIAKKAILLE