Multivita Magnesiumsitraatit -15%

Nyt Raunistulan apteekissa Multivita Magnesiumsitraattituotteet kampanjahintaan -15%. Multivita Magnesiumsitraatti suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas- ja sydänsoluille energiaa sekä edistää luuston ja hermoston hyvinvointia. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Valmistettu Suomessa.

Multivita Magnesiumsitraatti +B6 175 mg on apteekin vahva magnesiumsitraattipurutabletti ja se on urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi appelsiinin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa sekä tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.


Multivita Magnesiumsitraatti +B6 purutabletti on luonnollista greippiaromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti ja se sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.


Multivita Magnesiumsitraatti +B6 nieltävä on helposti nieltävä, kapselin muotoinen tabletti, mikä sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Yksi Multivita Magnesiumsitraatti+B6 tabletti sisältää 1035 mg magnesiumsitraattia (anhydraatti), josta 150 mg magnesiumia sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesiumsitraatti on hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium antaa lihassoluille energiaa, lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta. Ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, gluteenia, hiivaa tai sokeria/makeutusaineita.


Lähde: itsehoitoapteekki.fi

RA_logo_vaaka-1.gif

PALVELEMME

ARK 9-19

LA 9-15

TERVETULOA

AUTISTENKATU 1, 20300 TURKU (SATAKUNNANTIEN VARRELLA)

10

ILMAISTA

PARKKIPAIKKAA

ASIAKKAILLE