Huippuetuja sinulle!

Raunistulan apteekki tarjoaa asiakkailleen huippuetuja. Nyt Multivita Magnesiumsitraatti + B6 joko nieltävänä (90 tabl) tai purutablettina (80 tabl) huippuetu -hintaan -30 % (nyt 10,16 €, norm. 14,52 €). Ihanan SebaMed pesunesteperheen 300 ml pumppupullot huippuetu -hintaan -25 % (nyt 6,41 €, norm. 8,54 €). Kampanja on voimassa kesäkuun loppuun asti, tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Tulethan hakemaan omasi!

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki Multivita Magnesium sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille.


Sebamed on terveen ihon asiantuntija. Tutkitusti turvallinen, laadukas ja luotettava pesunestesarja, jonka puhtaat, farmaseuttista laatua olevat raaka-aineet ylläpitävät ihon hyvinvointia sekä luonnollista tasapainoa ja kauneutta. Ihoystävällinen pH 5,5 tukee ihon omaa, luonnollista suojamekanismia ja sopii myös herkkäihoisille.


Huomioithan, että Multivita Magnesium+B6 huippuetu -tuotteet voit hyödyntää myös Orionin keräilykampanjassa!


Tervetuloa asioimaan Raunistulan apteekkiin - joko paikan päälle tai verkkoapteekkiin!