top of page

Herkän ihon Favora uutuudet nyt meillä

Ihanaan kotimaiseen Favora-tuotesarjaan on tullut neljä upeaa uutuutta! Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä joko jatkuvasti tai ajoittain. Uudet Favora-tuotteet auttavat rauhoittamaan ja tehokostuttamaan ärtynyttä ihoa, jolloin punoitus, kutina ja kiristävä tunne vähenevät. Tuotteet vahvistavat ihon omaa, luonnollista suojamekanismia, jolloin ulkoisten ärsykkeiden vaikutus ei pääse horjuttamaan ihon tasapainoa, vaan iho näyttää ja tuntuu rauhalliselta ja tasaiselta. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja niille on myönnetty Allergiatunnus. Tuotteiden siedettävyys on dermatologisesti testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Favora rauhoittava ja kosteuttava naamio

Täyteläinen, ihoa rauhoittava naamio auttaa palauttamaan sekä ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, sillä se tuo iholle välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta 24 tunnin ajan. Naamio hellii kuivaa ja ärtynyttä ihoa jättäen sen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.

Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.


Favora rauhoittava ja kosteuttava seerumi

Seerumin syväkosteuttava koostumus rauhoittaa helposti reagoivaa ja punoittavaa ihoa, joten se sopii erinomaisesti myös couperosa-iholle. Parantaa ihon kosteustasapainoa ja vähentävää kiristävää tunnetta iholla. Tukee ihon oma puolustusmekanismia ympäristön stressitekijöitä vastaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.


Favora rauhoittava kosteusvoide

Kosteuttaa ja suojaa helposti reagoivaa ihoa sekä auttaa vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa. Kevyt koostumus imeytyy hyvin ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.


Favora rauhoittava ja ravitseva hoitovoide

Täyteläinen, erityisesti kuivalle iholle suuniteltu koostumus auttaa tehokosteuttamaan, ravitsemaan ja vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.


Tervetuloa Raunistulan apteekkiin! Farmaseuttimme kertovat mielellään lisää sarjan tuotteista.

bottom of page