top of page

Herkän ihon apteekkikosmetiikkasarja Favora

Kasvojen herkkä iho vaatii erityistä huolenpitoa. Hyvin hoidettu iho pysyy terveenä ja näyttää kauniilta kaiken ikäisenä. Iho voi olla luonnostaan herkkä tai se voi herkistyä ajan myötä ympäristön haitallisista vaikutuksista. Ihon luonnollinen suojamekanismi voi heikentyä esimerkiksi altistumisesta sääolosuhteiden vaihtelulle, kuivalle sisäilmalle, saasteille tai toisaalta sisäsyntyisille tekijöille, kuten stressille. Herkkyys saattaa ilmetä ihon punoituksena, kiristävänä tunteena, kirjavuutena ja kuivina laikkuina.

Ihonhoidon peruspilari on huolellinen kasvojen puhdistus ja sen lisäksi kosteutus ihotyypille sopivalla voiteella. Tätä perusrutiinia on suositeltavaa täydentää tarpeen vaatiessa täsmätuottein, kuten tehokosteutuksella. Hoitotuotetta valitessa on ihotyypin lisäksi hyvä kiinnittää huomiota vuodenaikaan ja sääolosuhteiden tuomiin ihonhoidollisiin haasteisiin.


Apteekkikosmetiikkasarja Favora on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora lupaa puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa - hellävaraisesti ja virkistävän helposti!


Favora -sarjan tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita iho tarvitsee voidakseen hyvin. Lyhyet ainesosaluettelotkin sen kertovat: tuotteet sisältävät vain sen, mitä herkkä iho tarvitsee voidakseen hyvin. Kaikki Favora -sarjan tuotteet ovat mineraaliöljyttömiä ja parabeenittomia.


Aina ilman hajusteita ja väriaineita

Favora -sarjan kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Pakkausten Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu, ja että tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favora -sarjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti allergiset, herkkäihoiset, astmaatikot ja tuoksuyliherkät.


Turvalliset ja testatut tuotteet

Favora apteekkikosmetiikkasarjan on kehittänyt Orion Pharma, jolle turvalliset ja toimivat tuotteet ovat kaikki kaikessa. Tuotekehityksestä ovat vastanneet alan parhaat asiantuntijat. Tuotteet ovat asiantuntijoiden tutkimia ja läpikäymiä siten, että niiden aineosiin ja materiaaleihin on perehdytty viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta. Favora -sarjan tuotteissa käytetään ainoastaan EU:n kosmetiikkadirektiivin mukaisia, kosmetiikassa sallittuja raaka-aineita. Kaikki tuotteet täyttävät direktiivin vaatimukset. Kaikille Favora -sarjan tuotteille on tehty erittäin kattava turvallisuusarviointi. Se tarkoittaa tieteellistä riskinarviointia, jossa otetaan huomioon mm. ainesosien ominaisuudet sekä käyttömäärät ja -tavat, valmiin tuotteen stabiilisuus ja fysikaalis–kemialliset ominaisuudet sekä mikrobiologinen laatu. Turvallisuusarvioinnin lisäksi kaikki tuotteet on testattu käyttäjien toimesta ennen niiden lanseerausta.


Hyvin suunnitellut pakkaukset

Pakkaukset on suunniteltu herkän ihon ehdoilla. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan. Esimerkiksi kätevän pumppumekanismin ansiosta tuotetta ei tule tuhlailtua, vaan sitä saa kevyesti painamalla juuri haluamansa määrän.


Favora -sarjan hoitolinjat

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Sarja koostuu

  • vahvistavasta hoitolinjasta,

  • hellävaraisesti hoitavasta, kosteuttavasta ja rauhoittavasta hoitolinjasta ja

  • kiinteyttävästä hoitolinjasta.

Lisäksi sarja sisältää puhdistuslinjan ja sarjaa täydentäviä tuotteita. Sarjaa täydentävät käsivoide, deodorantti, huulivoide ja aurinkosuojakertoimen 30 BB-voide.


Vahvistava hoitolinja

Vahvistavat tuotteet tukevat ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Samalla ne kosteuttavat ja suojaavat. Iho altistuu päivittäin monille erilaisille rasitustekijöille, jotka voivat vaikuttaa epäsuotuisasti ihon hyvinvointiin. Huolehtimalla iho mikrobiomin tasapainosta, sen hyvinvointia voi edistää. Prebiootteja ja postbioottia sisältävät vahvistavan hoitolinjan tuotteet tasapainottavat ihoa, vahvistavat sen luontaista vastustuskykyä ja kosteuttavat tehokkaasti.


Kosteuttava ja rauhoittava hoitolinja

Hellävaraiset hoitavat, kosteuttavat ja rauhoittavat tuotteet helpottavat herkästi ärtyvää ihoa. Ne sopivat kaiken ikäisille, jotka kaipaavat kosteuttavaa ja rauhoittavaa ihonhoitoa. Nämä tuotteet auttavat rauhoittamaan ja tehokosteuttamaan ärtynyttä ihoa, jolloin punoitus, kutina ja kiristävä tunne vähenevät. Iho näyttää ja tuntuu rauhalliselta ja tasaiselta.


Kiinteyttävä hoitolinja

Kiinteyttävän hoitolinjan tuotteet – seerumi, silmänympärysvoide sekä päivä- ja yövoide – on kehitetty aikuiselle iholle. Näiden tuotteiden ravitsevat, korjaavat ja kiinteyttävät ainesosat auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Noin 40-vuotiaana ihon uudistumisprosessi hidastuu: ihon joustavuus ja kiinteys vähenevät, ja talineritys vähenee – iho ohenee ja kuivuu, ja siihen muodostuu aiempaa selkeämpiä ryppyjä. Kiinteyttävän hoitolinjan tuotteilla voit ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä, pehmentää ryppyjä, ylläpitää ihon kuntoa ja heleyttä.


Puhdistuslinja

Puhdistavat tuotteet sopivat kaikille herkkäihoisille. Huolellinen puhdistus on ihonhoidon perusta ja avain raikkaaseen, kauniiseen ihoon. Kasvojen iho kaipaa puhdistusta aamuin illoin huolimatta siitä, käyttääkö meikkiä. Favora tuotteilla iho puhdistuu ja virkistyy kunnioitten ihon omaa, luonnollista suojaa. Puhdista iho vaahdolla tai geelillä, ja viimeistele virkistävällä kasvosuihkeella. Misellivettä voi käyttää varsinaiseen puhdistukseen tai kasvoveden tapaan, ja se on näppärä puhdistustuote silloin, kun vettä ei ole saatavilla. Ihon syväpuhdistukseen sopii herkkäihoisellekin Favora hellävarainen 2-in-1 kuorintavoide.


Täydentävät tuotteet

Favora -sarjaa täydentävät käsivoide, deodorantti, huulivoide ja BB-voide. Käsi- ja huulivoidetta kannattaa pitää aina mukana, ja luotettava Roll-on antiperspirantti on varma valinta raikkaaseen oloon missä ja milloin vain. Kosteuttava ja suojaava päivävoide ja heleyttävä BB-voide kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Sen suojakerroin 30 suojaa ihoa auringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä.


Favora ostoetukortti

Olemme Raunistulan apteekissa ottaneet käyttöön Favora ostoetukortin. Saat korttiin leiman aina kun ostat normaalihinnaltaan vähintään 9 euroa maksavan Favora -sarjan tuotteen. Kun kortissasi on neljä leimaa, saat viidennen Favora tuotteen -50% alennuksella. Ostoetukortti on henkilökohtainen ja se on voimassa vuoden.


Tervetuloa Favora ostoksille Raunistulan apteekkiin!Lähde: itsehoitoapteekki.fi

Comentarios


bottom of page