Beko Strong B12+foolihappo+B6 kampanjakoko

Beko Strong on vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste joka sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia B-ryhmän vitamiineja. B-vitamiinit edistävät elimistön normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ovat välttämättömiä hermoston normaalille toiminnalle.


Nyt Raunistulan apteekissa Beko Strong B12 + foolihappo + B6 vitamiini kampanjakokoisena 150 tabl + 20 tabl. Tuotetta saatavana sekä nieltävänä tablettina että purutablettina.Beko Strong B12 + foolihappo + B6 nieltävä tabletti: Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-, foolihappo -ja B6-vitamiinitabletti mm. muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.


Beko Strong B12 + foolihappo + B6 purutabletti: Ihanan marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Pienikokoinen, helposti suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Yhdessä ne edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä. Suomessa valmistettu.


Lähde: Itsehoitoapteekki.fi

RA_logo_vaaka-1.gif

PALVELEMME

ARK 8-19

LA 9-15

TERVETULOA

Autistenkatu 1, 20300 Turku (Satakunnantien varrella)

10

ILMAISTA

PARKKIPAIKKAA

ASIAKKAILLE